pengespiren – Hvordan tjene penger på nett og hjemme

16 kreative måter å tjene penger på nett

tjen penger på nett

Vi har satt sammen 16 gode og kreative måter å tjene penger på nett slik at du kan få en liten ekstra inntekt på fritiden din.

Du har lite penger, lønningsdagen er fremdeles en uke unna og du må finne ut hvordan du kan tjene penger på nett raskt.

Da har du kommet til riktig sted.

Enten det er slutten av måneden og det er lite penger til leie eller at du er en student som ønsker å tjene litt ekstra penger på fritiden. Da trenger du noen enkle måter å tjene penger på nett raskt og helst noe du kan starte med i dag.

Hvis du er i gjeld og trenger 20 lapper ASAP så er denne listen sannsynligvis ikke noe for deg. Da anbefales det å ta seg en tur til banken, kontakte familie og venner, eller selge eiendeler.

Alle metodene du finner på denne listen er 100% trygge og testet av oss. Alt her har blitt sett på som enkle måter å tjene penger på; det vil si kortsiktig arbeid hjemmefra eller en mulighet til å bygge noe større.

16 måter å tjene penger på nett

1. Nettundersøkelser med Survey Junkie

Hva betaler dette? Mellom 10-30 kr per gjennomførte undersøkelse.

Survey junkie tjen penger på nett

Vår første metode for å tjene penger på nett er gjennom Survey Junkie. Firmaer ønsker å forstå forbrukere bedre, og en måte de kan gjøre dette på er å kompensere deg for små undersøkelser.

Nettsteder som Survey Junkie vil betale deg ganske godt for å gjennomføre slike små oppgaver som kan hjelpe dem videre i markedsanalysen sin.

Når du lager deg en bruker så vil Survey Junkie stille deg et par spørsmål. De vil vite om interessene og handlevanene dine slik at de kan matche deg med undersøkelser som er aktuelle for deg. Svar så nøyaktig som mulig for å sikre at du er kvalifisert for undersøkelsene de sender deg.

Survey Junkie legger til nye undersøkelser hver dag, noe som betyr at du ofte vil tilbake for å se om det er mer penger å tjene. Du blir ikke rik av å ta undersøkelser, men du kan tjene penger raskt. Opptjente poeng kan innløses til kontanter via PayPal.

2. Gjør Swagbucks til din standardsøkemotor

Hva betaler dette? Opp til 500kr måneden for aktive brukere + tjen en 100kr start bonus.

swagbucks tjen penger på nett

 En annen enkel måte å tjene penger raskt er å bruke Swagbucks som standard søkemotor (i stedet for Bing eller Google).

Når du gjør det, tjener du poeng (Swagbucks) bare ved å surfe på nettet slik du vanligvis gjør. Du kan ikke lure systemet (som de har systemer for å forhindre det), men du kan forvente å tjene 10 til 20 Swagbucks for hvert 10 til 20 kvalifiserte søk du gjennomfører.

Du kan lett Innløse Swagbucks for kontanter via PayPal. 100 SB =  10kr (eller mer).

Andre måter du kan tjene med Swagbucks utenom søk:

• Cashback-program for internett-shopping

• Ta betalte onlineundersøkelser

• Se på videoer

Sjekk ut vår komplette Swagbucks-anmeldelse for å lære mer om appen og kravene som må til for å låse opp deres  100 kroners påmeldingsbonus.

3. Bli en LifePoints medlem og del dine tanker rundt produkter

Hva betaler dette? Mellom 5 – 10 kr for hver fullførte undersøkelse + 10 bonus poeng.

lifepoints tjen penger på nett

Lik Survey Junkie så gir LifePoints belønninger til medlemmene for å dele sine meninger om produktene og tjenestene de tilbyr.

Tilbakemeldingene du gir dem hjelper verdens største selskaper og merkevarer med å gjøre endringer i produktene eller tjenestene sine for eksisterende og fremtidige kunder.

Til gjengjeld får du LifePoints som du kan innløse for fantastiske belønninger eller gratis gavekort.

Bonus: Ved å registrere deg I dag, så vil Lifepoints gi deg 10 poeng gratis.

4. La Nielsen lære om din databruk

Hva betaler dette? 500kr I året. De gir ut 80 000 kr hver måned.

nielsen computer and mobile tjen penger på nett

Nielsen har eksistert siden 1923, har over 44 000 ansatte, og er det samme selskapet som standariserte TV-rangeringer (Nielsen Ratings).

Utover TV-forskning har de imidlertid et super unikt program kalt Nielsen Computer & Mobile Panel. Her får du betalt for dataen du tilbyr dem.

Forutsetningen er enkel: I stedet for at du tar undersøkelser (som du kanskje ikke er kvalifisert for), hopper Nielsen over prosessen og bruker AI til å automatisk foreta beslutninger rundt bruk av Internett på de ulike brukerne.

Den er ikke merkbart, slik at det ikke bremser enheten din. Det er litt tregere metode å tjene penger enn mange andre muligheter på denne listen. Hvis du er interessert i at Nielsen samler inn data (akkurat som hver app på telefonen din gjør det uansett), kan du tjene 500 kr per år ved å registrere enheten din og lar appen være installert.

5. Tjen penger på nett ved å flippe (eller selge) bøker med BookScouter

Hva betaler dette? Variert.

bookscouter tjen penger på nett

Lærebøker koster hundrevis av kroner. Det er faktisk ikke uvanlig at ingeniør- og helsefaglige bøker kommer inn i underkant av 1000 kroner.

Med de høye kostnadene kommer det en interessant mulighet. Flipp dem for fortjeneste! Ved å bruke en tjeneste som BookScouter kan du umiddelbart sammenligne bokprisene på 44 forskjellige leverandører. Du velger den som tilbyr den beste prisen og Voila! – så er boka solgt.

Hvis du er en student som prøver å selge bøker på slutten av hvert semester så er dette en sikker måte å få mest mulig penger for bøkene dine.

Er du en kunnskapsrik gründer kan du gi bud på bøker til studenter du ser i Facebook-grupper, Finn.no- eller Facebook Marketplace, og deretter selge disse bøkene online for en fortjeneste. Du tjener kanskje ikke tusenvis, men det å ta et søk gjennom BookScouters nettside tar bare sekunder, og hvis du ser muligheten til å flippe en bok er det bare en god bonus.

6. Lei ut et ekstra rom for ekstra cash

Hva betaler dette? Variabelt. Den gjennomsnittlige Airbnb hosten tjener ca 7000 kr i måneden. Superhoster kan tjene opptil 1 million I året.

airbnb tjen penger

 Hvis du har et rom til overs i hjemmet ditt, kan Airbnb være den perfekte måten for deg å tjene penger raskt.

Se hvor mye plassen din kan være verdt, legg ut et enkeltrom (eller hele huset) på appen, frem huset/leiligheten for potensielle gjester, få betalt – enkelt eller hva? Airbnb gir forsikring opptil 10 millioner kroner for å dekke eiendelene dine (og hjemmet) i tilfelle noe skulle gå galt.

For å komme i gang oppretter du en annonse ved å fylle ut en beskrivelse, laste opp bilder og angi en pris. Oppføringen din hjelper gjester å få en følelse av hvordan stedet ditt er. Angi deretter datoene hvor plassen er tilgjengelig, og utkast til husreglene. Når oppføringen din er live, kan gjestene enkelt bestille et opphold hos deg. Da begynner pengene å komme.

7. Få betalt for å være en frilans korrekturleser

Hva betaler dette? Frilans korrekturleser tjener gjennomsnittlig 500 000kr i året ifølge ZipRecruiter.

Korrekturleser

 Er du flink til å se etter skrivefeil, dårlig grammatikk eller andre feil i en tekst?

I så fall kan det være lurt å vurdere å bli en frilanser korrekturleser. I 2014 tjente Vilde Askvold over 430 000 kr som frilans korrekturleser – på fritiden.

Etter at hun hadde massevis av suksess med det startet hun Korrektur ultimatum for å lære andre hvordan de kan gjøre det samme. På Korrektur ultimatum viser Vilde hvordan du også kan utnytte bedrifter som ønsker å «outsource» korrekturlesing av innhold (i motsetning til å ansette dyre heltidsansatte).

Registrer deg på et av hennes workshops for å lære mer om hvordan du kan tjene penger raskt hjemmefra som korrekturleser.

8. Skriv din egen ebok med Sqribble og tjen penger på den

Hva betaler dette? Bok forfattere tjener rundt 300 000 – 600 000 per bok de gir ut.

Sqribble

Liker ideen om å få betalt for å skrive? Da burde du prøve å skrive din helt egen ebok.

Det har aldri vært enklere å skrive en ebok. Med moderne programvarer kan du enkelt designe forsider, innhold og strukturen. Om du ikke orker å fullføre eller skrive i det hele tatt kan du få andre til å fullføre din ebok.

Sqribble tar i bruk moderne temaer slik at din ebok er på sitt aller beste. Gjennom Sqribble kan du designe forsider, skrive innholdet og publisere ebøkene dine med kun noen få tastetrykk.

Ønsker du å komme i gang og skrive din første ebok? da kan du gå til Sqribble.com og starte i dag.

5 flere måter å tjene penger på nett

Disse neste alternativene genererer ikke penger like raskt, men når du først har fått litt penger, kan du la dem vokse videre med disse måtene.

9. Bli en eiendoms mogul med Fundrise

Hva betaler dette? 8.7-12.4% årlig avkastning på investeringene. 

Foundraising

Tradisjonelt var eiendomsinvestering tilrettelagt investorer med mye penger i likvide midler.

I dag har Fundrise endret alt dette.

Som nettstedet deres sier: «Uavhengig av din nettoformue, kan du nå dra nytte av eiendommens unike potensial for å generere jevn cashflow og en langsiktig investering. Dette er et nivå som eiendomsinvestorer kun hadde tilgang til.

På en enkel måte kan du investere pengene dine i henhold til dine mål. I en portefølje fylt med dusinvis av eiendomsprosjekter er hvert enkelt prosjekt nøye plukket ut og proaktivt utviklet med mål om å øke nettoverdien din.

Start med så lite som 5000kr og «cash in» 8.7 – 12.4% årlige avkastninger!

10 . Start en blogg med HostGator

Hva betaler dette? Variabelt. Fra 0 – 1 million I året.

Hostgator tjen penger på nett

 Hvis du har litt peiling på å skrive kan du gjøre denne hobbyen om til en inntektskilde.

Enten du ønsker å starte en livsstils orientert blogg der du deler dine favorittideer eller en skjønnhets- og moteblogg hvor du filmer sminkeopplæringer og skriver produktanmeldelser, kan du tjene ekstra penger ved å gjøre din favoritthobby til en online virksomhet.

Noen elitebloggere drar til og med inn over 100 000 kr hver måned. For eksempel:

• Marna Burøe Haugen @ Komikerfrue tjente over 2,7 millioner

• eller Sophie Elise Isachsen @ Sophie Elise, som tjente over 2,5 millioner

• og til slutt er det Caroline @ Caroline Berg Eriksen, som også tjente over 2 millioner

For å komme i gang koster det deg mindre enn en kopp kaffe hver måned. Sjekk ut HostGator eller les vår «Hvordan starte en profitabel blogg i 2021».

11. Referer en venn med Honey

Hva betaler dette? 50 kr per refererte bruker

honey tjen penger på nett

Hvis du skal kjøpe noe på nett, så kan det være lurt å ta en liten titt på Google chrome extensionen; Honey

Gjennom Honey vil du få rabattkuponger på over 22 000 nettbutikker. Honey søker gjennom nettet og finner alle mulige rabattkuponger tilgjengelig.

Det beste med Honey, er at det er helt gratis. Og hvis du liker Honey, da kan du enkelt dele denne appen med familie, venner eller andre. Ved en deling av Honey vil du da motta en belønning på 50 kr.

De fleste handler på nett og bruker tusenvis av kroner. Med Honey sparer du enormt store summer gjennom et helt år med online shopping. Vi anbefaler Honey på det sterkeste.

12. Tjen penger med Facebook annonser

Hva betaler dette? Variabelt. 8 000 per klient i gjennomsnitt.

Facebook tjen penger på nett

Tenk på hvor mange lokale virksomheter som er i ditt område (ikke gigantiske forhandlere som Rema 1000 eller IKEA, men lokale kaffebarer, kiropraktorer, advokatfirmaer osv.). Sjansen er at de fleste av dem ikke utnytter Facebook annonsering.

Det er her Facebook-annonsespesialisten (Deg) kommer inn. Det beste med denne jobben, er at du kan jobbe hjemmefra. Og i tillegg, så er det å lære seg annonsering på Facebook ganske enkelt. hvem som helst kan skaffe seg sin første klient i løpet av en uke.

Det er bransjestandard å belaste en klient fra 8000kr – 16 000kr per måned, per klient, og du trenger ikke noe nettsted eller markedsføringserfaring for å komme i gang. Når du skaffer deg flere kunder og bygger en god portefølje øker inntektene raskt.

For å komme i gang må du lære deg alt som omfatter Facebook-annonser. Vi anbefaler dette kurset. Her hjelper de deg trinnvis slik at du får en bedre forståelse.

13. Lever matvarer til privatpersoner

Hva betaler dette? Strukturerte hjemmeleveringstjenester er rundt 250kr timen.

Lever mat

Som en matleverandør fra privatpersoner vil du levere ting som dagligvarer, takeaway mat fra restauranter og andre innkjøp fra en gitt liste.

Selv om du ikke har en bil, kan du bruke sykkelen din til levering (pluss at du får en fin trening). Det er ingen oppstartsgebyr eller tidsforpliktelser med å utføre hjemmelevring – du kan tjene så mye eller så lite penger du vil.

✔️ Enkelt

✔️ God mosjon/trening

✔️ Veldig fleksibelt

Bli en foodora syklist. Bli bud.

3 Raske måter du kan tjene mer i en eksisterende jobb

14. Få en forfremmelse

Hvis du er villig til å gå ut og bevise dine verdier for sjefen din kan du sakte men sikkert klatre hierarkiet. Om du har jobbet over en lengre periode er det fullt mulig å spørre om en forfremmelse.

15. Få en lønnsøkning

Å få en lønnsøkning kan være vanskeligere enn å få en forfremmelse. Tenk på det fra sjefens perspektiv; vil du heller betale mer penger for den samme tjenesten, eller betale mer penger for ekstra ansvar?

16. Jobb overtid

Det er ikke det aller gøyeste men på mange arbeidsplasser er det mange gode muligheter for deg å jobbe overtid. De fleste jobber betaler som regel gode summer for å utføre en jobb du allerede vet hvordan du gjør.

Å tjene penger betyr mer frihet

Uansett hvordan omstendighetene dine er akkurat nå så husk en ting: å tjene mer penger betyr å ha mer frihet.

Frihet til å spise det du vil spise, bo der du vil bo, dra på ferie når og hvor du vil. Å tjene ekstra penger starter med en enkel beslutning: vil du ha mer frihet i livet ditt?

Hvis svaret er ja, da er det på tide at du gjør noe med det. Det kan hende du må prøve mer enn en av våre foreslåtte metoder før du finner en som gir deg gode resultater. Men når inntekten begynner å komme inn vil du finne enda flere muligheter enn du noen gang kunne forestille deg.

pengespiren.no

Pengespiren tjen penger på nett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *