16 kreative måter å tjene penger på nett

tjen penger på nett

Vi har satt sammen 16 gode og kreative måter å tjene penger på nett, slik at du kan få en liten ekstra inntekt på fritiden din.

Du har lite penger, og lønningsdagen er fremdeles en uke unna. Og du må finne ut hvordan du kan tjene penger på nett raskt.

bra, du har kommet til rett sted.

Enten det er slutten av måneden og det er lite penger til leie, eller du er en student som ønsker å tjene litt ekstra penger på fritiden, så er alt du trenger, noen enkle måter å tjene penger på nett raskt (og helst noe du kan starte i dag).

Hvis du trenger å vite hvordan du kan tjene 1000 kroner på en dag (eller kanskje til og med tjene 2000 kroner på en dag), bør du kunne finne noen gode alternativer på denne lista.

På den andre siden, hvis du er i gjeld og trenger 20 tusen raskt, så er sannsynligvis denne listen ikke noe for deg. Utenom å selge eiendeler som er verdt tusenvis av kroner eller ta opp lån før en evt lønningsdag.

Alle metodene du finner på denne listen er 100% trygge og testet av oss. Alt her har blitt sett på som  virkelige måter å tjene penger på; det vil si kortsiktig arbeid hjemmefra eller en unik mulighet et selskap har å tilby.

16 måter å tjene penger på nett

Det beste med å tjene penger raskt på nett er å få noen raske gevinster. Her er noen ideer for å komme i gang:

1. Ta nettundersøkelser med Survey Junkie

Hva betaler dette? Mellom 10-30 kr per gjennomførte undersøkelse.

Survey junkie tjen penger på nett

Vår første metode for å tjene penger på nett er gjennom Survey Junkie. Firmaer ønsker å forstå forbrukere bedre, og en måte de kan gjøre dette på er å kompensere deg for små undersøkelser, med minimalt med innsats.

Nettsteder som Survey Junkie vil betale deg Ganske godt for å gjennomføre slike små oppgaver som kan hjelpe dem videre i markedsanalysen sin.

Når du lager deg en bruker, Så vil Survey Junkie stille deg et par spørsmål. De vil vite om interessene dine og handlevanene slik at de kan matche deg med undersøkelser som er aktuelle for deg. Svar så nøyaktig som mulig for å sikre at du er kvalifisert for undersøkelsene de sender deg.

Survey Junkie legger til nye undersøkelser hver dag, noe som betyr at du ofte vil tilbake for å se om det er mer penger du kan tjene. Du blir ikke rik av å ta undersøkelser, men du kan tjene penger raskt. Opptjente poeng kan innløses til kontanter via PayPal.

2. Gjør Swagbucks til din standardsøkemotor

Hva betaler dette? Opp til 500kr måneden for aktive brukere + tjen en 100kr start bonus.

swagbucks tjen penger på nett

 En annen enkel måte å tjene penger raskt er å bruke Swagbucks som standard søkemotor (i stedet for Bing eller Google).

Når du gjør det, tjener du poeng (Swagbucks) bare ved å surfe på nettet slik du vanligvis gjør. Du kan ikke lure systemet (som de har systemer for å forhindre det), men du kan forvente å tjene 10 til 20 Swagbucks for hvert 10 til 20 kvalifiserte søk du gjennomfører.

Du kan lett Innløse Swagbucks for kontanter via PayPal. 100 SB =  10kr (eller mer).

Andre måter du kan tjene med Swagbucks utenom søk:

• Cashback-program for internett-shopping

• Ta betalte onlineundersøkelser

• Se på videoer

Sjekk ut vår fulle Swagbucks-anmeldelse for å lære mer om appen og kravene for å låse opp deres  100 kroners påmeldingsbonus.

3. Bli en LifePoints medlem og del dine tanker rundt produkter

Hva betaler dette? Mellom 5 – 10 kr for hver fullført undersøkelse + 10 bonus poeng.

lifepoints tjen penger på nett

Lik Survey Junkie, så gir LifePoints belønninger til medlemmene for å dele sine meninger om produktene og tjenestene de bruker til daglig..

Tilbakemeldingene du gir dem hjelper verdens største selskaper og merkevarer med å gjøre endringer i produktene sine for eksisterende og fremtidige kunder.

Til gjengjeld for bidraget ditt, belønner de deg med LifePoints som du kan innløse for fantastiske belønninger eller gratis gavekort.

Bonus: Ved å registrere deg I dag, så vil Lifepoints gi deg 10 poeng gratis.

4. La Nielsen lære om din databruk

Hva betaler dette? 500kr I året. De gir ut 80 000 kr hver måned.

nielsen computer and mobile tjen penger på nett

Nielsen har eksistert siden 1923, har over 44 000 ansatte, og er det samme selskapet du hører om i samtaler om TV-rangeringer (Nielsen Ratings).

Utover TV-forskning har de imidlertid et super unikt program kalt Nielsen Computer & Mobile Panel, og det liker å betale deg for en ting: data.

Forutsetningen er enkel: I stedet for at du tar undersøkelser (som du kanskje ikke er kvalifisert for), hopper Nielsen over prosessen og bruker AI til å automatisk foreta beslutninger rundt bruk av Internett på de ulike brukerne.

Den er ikke merkbart, slik at det bremser ikke enheten din og kjører anonym i bakgrunnen. Det er litt tregere metode å tjene enn mange andre muligheter på denne listen, så hvis du er interessert i at Nielsen samler inn data (akkurat som hver app på telefonen din gjør det uansett), kan du tjene 500 kr per år bare for å registrere enheten din og lar appen være installert.

5. Tjen penger på nett ved å flippe (eller selge) bøker med BookScouter

Hva betaler dette? Variert.

bookscouter tjen penger på nett

Lærebøker koster hundrevis av kroner. Det er faktisk ikke uvanlig at ingeniør- og helsefaglige bøker kommer inn i underkant av 1000 kroner.

Men med de høye kostnadene ved lærebøker kommer muligheten. Flipp dem for fortjeneste. Ved å bruke en tjeneste som BookScouter, kan du umiddelbart sammenligne bokprisene på 44 forskjellige leverandører. Du velger den som tilbyr den beste prisen og voila, så er boka solgt.

Hvis du er en student som prøver å selge bøker på slutten av hvert semester, så er dette en sikker måte å få mest mulig penger for bøkene dine (i stedet for å gå til din lokale bokhandelen eller bruktmarkedet på finn).

Hvis du er en kunnskapsrik gründer, kan du gi bud på bøker til studenter du ser i Facebook-grupper, Finn.no- eller Facebook Marketplace, og deretter selge disse bøkene online for å få en fortjeneste. Du tjener kanskje ikke tusenvis, men det å ta et søk gjennom BookScouters nettside tar bare sekunder, og hvis du ser en mulighet til å flippe en bok for ekstra penger, kan du ta den.

6. Lei ut et ekstra rom for ekstra cash

Hva betaler dette? Variabelt. Den gjennomsnittlige Airbnb hosten tjener ca 7000 kr i måneden. Superhoster kan tjene opptil 1 million I året.

airbnb tjen penger

 Hvis du har et rom til overs i hjemmet ditt, kan Airbnb være den perfekte måten for deg å tjene penger raskt.

Forutsetningen er enkel: se hvor mye plassen din kan være verdt, legg ut et enkeltrom (eller hele huset) på appen, frem huset/leiligheten for potensielle gjester, få betalt, enkelt ellerhva?. Airbnb gir forsikring til opptil 10 millioner kroner for å dekke eiendelene dine (og hjemmet) i tilfelle noe skulle gå galt.

For å komme i gang oppretter du en annonse ved å fylle ut en beskrivelse, ta og laste opp bilder av plassen din og angi en pris. Oppføringen din hjelper gjester å få en følelse av hvordan stedet ditt er. Angi deretter datoene hvor plassen skal være tilgjengelig, og utkast til husreglene. Når oppføringen din er live, kan gjestene enkelt bestille et opphold hos deg , og du begynner å tjene penger.

7. Få betalt for å være en frilans korrekturleser

Hva betaler dette? Frilans korrekturleser tjener gjennomsnittlig 500 000kr i året, i følge ZipRecruiter.

Korrekturleser

 Er du flink til å se etter skrivefeil, dårlig grammatikk eller andre feil i en tekst?

I så fall kan det være lurt å vurdere å bli en frilanser korrekturleser. I 2014 tjente Vilde Askvold over 430 000 kr som frilans korrekturleser – på fritiden.

Etter at hun hadde massevis av suksess med det, startet hun Korrektur ultimatum for å lære andre hvordan de kan gjøre det samme. På Korrektur ultimatum viser Vilde hvordan du også kan utnytte bedrifter som ønsker å outsource korrekturlesing av innhold (i motsetning til å ansette dyre heltidsansatte).

Registrer deg på et av hennes workshops for å lære mer om hvordan du kan tjene penger raskt hjemmefra som korrekturleser.

8. Skriv din egen ebok med Sqribble og tjen penger på den

Hva betaler dette? Bok forfattere tjener rundt 300 000 – 600 000 per bok de gir ut.

Sqribble

Liker ideen om å få betalt for å skrive? Da burde du prøve å skrive din helt egen ebok.

Det har aldri vært enklere å skrive en ebok. Med moderne software kan du enkelt designe forsider, innhold og strukturen, med kun noen få tastetrykk. Om du ikke orker å fullføre, eller skrive i det hele tatt, så kan du få andre til å fullføre din ebok. Vi har testet Sqribble, som er en nettbasert programvare, hvor du kan enkelt skrive din helt unike ebok.

Sqribble tar i bruk moderne temaer, slik at din ebok ser best ut. Gjennom Sqribble kan du designe forsider, skrive innholdet og publisere ebøkene dine med kun noen få tastetrykk.

Etter at du har publisert din helt egen ebok, så tar det nok litt tid i begynnelsen før du begynner å tjene penger på den. Men etter en god stund med markedsføring, så vil du kunne tjene store, gode summer av en slik ebok. Og vet du hva det beste med en ebok er? Du betaler ikke for å trykke opp bøkene, og dermed kan du i teorien selge evig ebøker.

Ønsker du å komme i gang og skrive din første ebok? da kan du gå til Sqribble.com og starte i dag.

5 flere måter å tjene penger på nett og hjemme

Disse neste alternativene genererer ikke penger like raskt, men når du først har fått litt penger, kan du la dem vokse videre med disse måtene.

9. Bli en eiendoms mogul med Fundrais

Hva betaler dette? 8.7-12.4% årlig avkastning på investeringene. 

Foundraising

Tradisjonelt var eiendomsinvestering tilrettelagt investorer med mye penger i likvide midler.

I dag har Fundrise endret alt dette.

Som nettstedet deres sier: «Uavhengig av din nettoformue, kan du nå dra nytte av eiendommens unike potensial for å generere jevn cashflow og en langsiktig investering. Dette er et nivå som eiendomsinvestorer, kun hadde tilgang til, noe som skape store økonomiske forskjeller. ”

På en enkel måte, kan du investere pengene dine, i henhold til dine mål, i en portefølje fylt med dusinvis av eiendomsprosjekter – hvert enkelt prosjekt er nøye plukket ut og proaktivt utviklet med mål om å øke nettoverdien din.

Start med så lite som 5000kr og utnytt mulighetene til å få 8.7 – 12.4% årlige avkastninger.

10 . Start en blogg med HostGator

Hva betaler dette? Variabelt. Fra 0 – 1 million I året.

Hostgator tjen penger på nett

 Hvis du til og med har litt peiling på å skrive, kan du gjøre denne hobbyen om til en inntekts kilde, slikt at du kan tjene penger på nett.

Pengespiren bruker blogging som en måte å dele informasjon om å tjene og spare mer penger. Du kan også være en god kilde til informasjon (eller underholdning) for omtrent alt som interesserer deg. Og du kan tjene penger ved å gjøre det. Faktisk mye penger.

Enten du ønsker å starte en livsstils orientert blogg der du deler dine favorittideer eller en skjønnhets- og moteblogg hvor du filmer sminkeopplæringer og skriver produktanmeldelser, kan du tjene ekstra penger ved å gjøre din favoritthobby til en online virksomhet.

Noen elitebloggere drar til og med inn over 100 000 kr hver måned. For eksempel:

• Marna Burøe Haugen @ Komikerfrue tjente over 2,7 millioner

• eller Sophie Elise Isachsen @ Sophie Elise, som tjente over 2,5 millioner

• og til slutt er det Caroline @ Caroline Berg Eriksen, som også tjente over 2 millioner

For å komme i gang, så koster det deg mindre enn en kopp kaffe hver måned, sjekk ut HostGator eller les vår «Hvordan starte en profitabel blogg i 2019».

11. Referer en venn med Honey

Hva betaler dette? 50 kr per refererte bruker

honey tjen penger på nett

Hvis du skal kjøpe noe på nett, så kan det være lurt å ta en liten titt på Google chrome extensionen; Honey

Gjennom Honey, så vil du få rabattkuponger på over 22 000 netbutikker. Honey søker gjennom nettet og finner alle mulige rabattkupongene til din valgte nettbutikk.

Det beste med Honey, er at det er helt gratis. Og hvis du liker Honey, så kan du enkelt dele denne appen med familie, venner eller andre. Ved en deling av Honey, vil du da motta en belønning på 50kr per deling.

De fleste handler på nett og bruker tusenvis av kroner. Med Honey, så sparer du enormt store summer gjennom et helt år med shopping online. Så hvis du er glad i å shoppe på nett og vil tjene litt ekstra på denne hobbyen, så anbefaler vi Honey på det sterkeste til deg.

12. Tjen penger med Facebook annonser

Hva betaler dette? Variabelt. 8 tusen per klient, gjennomsnittlig.

Facebook tjen penger på nett

Tenk på hvor mange lokale virksomheter som er i ditt område (ikke gigantiske forhandlere som Rema 1000 eller IKEA, men lokale kaffebarer, kiropraktorer, advokatfirmaer osv.). Sjansen er at de fleste av dem ikke utnytter Facebook-annonsering.

Det er her du – Facebook-annonsespesialisten – kommer inn. Det beste med denne jobben, er at du kan jobbe hjemmefra. Og i tillegg, så er det å lære seg annonsering på Facebook, ganske enkelt. hvem som helst kan skaffe seg sin første klient i løpet av en uke.

Det er bransjestandard å belaste en klient fra 8000kr – 16 000kr per måned, per klient, og du trenger ikke noe nettsted eller markedsføringserfaring for å komme i gang. Når du skaffer deg flere kunder og bygger en god portefølje i lokal-samfunnet ditt, ved å levere fremragende resultater, kan inntektene raskt øke.

For å komme i gang, må du lære deg alt som omfatter Facebook-annonser. For å komme i gang, så anbefaler vi dette kurset, hvor de hjelper deg, trinnvis med Facebook annonser.

13. Lever matvarer til privatpersoner

Hva betaler dette? Strukturerte hjemme leverer tjener rundt 250kr timen.

Lever mat

 Som en mat leverandør fra privatpersoner vil du levere ting som dagligvarer, takeaway mat fra restauranter og andre innkjøp fra en gitt liste.

Selv om du ikke har en bil, kan du bruke sykkelen din til levering (pluss at du får en fin trening). Det er ingen oppstartsgebyr eller tidsforpliktelser med å utføre hjemme levring – du kan tjene så mye eller så lite penger du vil.

✔️ Enkelt

✔️ God mosjon/trening

✔️ Veldig fleksibelt

En positive ting som er verdt å legge merke til: : du får 100% av det du tjener og trenger ikke tenke på at andre skal ha en del av totalsummen; videre, du kan se eksakt hva du kommer til å tjene før du i det hele tatt begynner en leverings jobb.

3 Raske måter du kan tjene mer i en eksisterende jobb

Asså, penge guide for å tjene penger raskt, ville være komplett uten å nevne det raskeste alternativet av dem alle: å få mer penger fra arbeidsgiveren din.

14. Få en forfremmelse

Hvis du er villig til å gå ut og bevise dine verdier for sjefen din, så kan du klatre oppover i bedrifts stigen. Om du har jobbet i en jobb over en lengre periode, er det fullt mulig å spørre om en forfremmelse.

15. Få en lønns økning

Å få en lønns økning er vanskeligere enn å få en forfremmelse. Tenk på det fra sjefens perspektiv, vil du heller a) betale mer penger for den samme tjenesten, eller b) betale mer penger for ekstra ansvar?

16. Jobb overtid

Det er ikke det aller gøyeste, men på mange arbeidsplasser er det mange gode muligheter for deg å jobbe overtid. Overtidsbetaling vil som regel slå nesten alle vanlige jobb-timer, bare for å utføre en jobb du allerede vet hvordan du gjør.

Å tjene penger betyr mer frihet

Uansett hvordan omstendighetene dine er akkurat nå, så husk en ting: å tjene mer penger betyr å ha mer frihet.

Frihet til å spise det du vil spise, bo der du vil bo, dra på ferie når og hvor du vil og mer. Å tjene ekstra penger starter med en enkel beslutning: vil du ha mer frihet i livet ditt?

Hvis svaret er ja, er det på tide at du gjør noe med det. Det kan hende du må prøve mer enn en av våre foreslåtte metoder før du finner en som gir deg resultater, men når inntekten begynner å komme inn, så vil du få kontroll over livet ditt og finne enda flere muligheter enn du noen gang kunne forestille deg.

pengespiren.no

Pengespiren tjen penger på nett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

fcaebookicon fcaebookicon