pengespiren – Hvordan tjene penger på nett og hjemme

Hvordan starte en profitabel blogg i 2021 (steg-for-steg)

starte en blogg i 2019

Har du vært inne på tanken om å starte en nisje spesifikk eller personlig blogg i 2021?

Da har du kommet til riktig steg. Vi i Pengespiren har satt sammen en utrolig god steg for steg guide for hvordan å starte en blogg. Følger du vår guide kan vi garantere et bra resultat.

Hvordan starte en blogg med 5 enkle steg:

Steg 1. Finn din nisje

Det første og viktigste du må foreta deg er hvilken nisje du ønsker å operere i. Da kan det være lurt å reflektere rundt dine hobbyer og spesielt din hverdag. Hva gjør du på fritiden? Hva er det som gjør deg glad? Og hva liker du å holde på med?

Når du har en god forståelse på hvilken nisje du ønsker å begi deg ut på kan det være lurt å sjekke opp i både konkurranse i Norge, men også i utlandet. Hvem gjør det bra? Og hva gjør de som er så bra?

Noe av det viktigste når du skal starte en blogg er å være unik og kreativ. Lesere ønsker ikke korte, ustrukturerte, uformulerte innlegg som ikke er relevant til din nisje. Husk å planlegg hvert eneste innlegg godt før du publiserer dem.

Steg 2. Registrere ditt domene

For å komme i gang må du ha et navn på bloggen og et domene som representerer deg og din blogg. Vi har sammenliknet mange ulike domene nettsider og anbefaler Hostgator for å registrere ditt domene. Hostgator er både enkelt, billig og du får WordPress til en svært redusert pris.

Tips: Klikk her eller klikk på bildet under. Da vil du få 60% avslag på en årlig plan gjennom Hostgator.com!

Pengespiren.no kjøres gjennom Hostgator

Hostgator

Steg 3. Installer WordPress til Hostgator

Når du har registrert ditt domene så må du første sjekke din epost for bekreftelse av ditt domene.

Det neste steget er å Installere WordPress (WP) på ditt Hostgator domene. Dette gjør du enkelt ved å å sjekke din email. Her vil du få oppgitt link til å logge inn på ditt kontrollpanel. I din email vil du også få påloggingsinformasjon som brukernavn og passord (husk å lagre disse). Følg så linken i din email for å logge på. Her finner du wordpress, om du derimot ikke finner WP der kan du enkelt søke på WP helt øverst i søke feltet på Hostgator sin nettside.

Når du legger til WP vil du bli gitt muligheten til å lage en admin bruker for å logge inn på din WP side. Etter at du har sammenkoblet WP med domene på Hostgator vil du bli tatt til din WP side.

Steg 4. Legg til et tema

Om du ønsker å bruke minst mulig på denne bloggen finnes det mangle flotte gratis temaer innebygd hos Wordpress. Disse finner du ved å gå på kontrollpanelet til venstre. Her velger du Utseende/Temaer/legg til tema.

Du kan også kjøpe mer eksklusive temaer på nettsider som Envato Marketplace eller Theme forrest. Disse kan være mer avanserte og ferdig-optimaliserte. Noe som gjør jobben enklere.

Steg 5. Publiser ditt første innlegg

Du er nå klar for å publisere ditt første innlegg.

Da går du over til kontrollpanelet og velger Innlegg/legg til nytt. Her får du muligheten til å lage en overskrift. Husk at denne overskriften må være «Eye catching». Når du laget et innlegg er det viktig med god og relevant informasjon. I tillegg er det viktig å legge til litt bilder slik at det ikke bare er tungt stoff på siden. Å segmentere et innlegg med media (som kan være både bilder, illustrasjoner og video) er en bra måte å holde leseren aktiv på siden din.

blogg

Hvordan starte en profitabel blogg i 2019

Vi håper du likte dette innlegget og er klar for å starte din helt egen unike blogg.

Start med å registrere deg hos Hostgator

Hostgator.com

Ønsker du å vite 16 kreative måter du kan tjene penger på, som du kan starte med i dag?

Da kan du lese vårt blogg innlegg: https://www.pengespiren.no/16-kreative-mater-a-tjene-penger-pa-nett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *