pengespiren – Hvordan tjene penger på nett og hjemme

Swagbucks omtale 2021 – Kan man tjene penger på dette?

swagbucks

Hvis du har kommet over dette innlegget, så er du blant tusenvis som lurer på det samme. Kan man tjene penger på Swagbucks?

Er Swagbucks lovlig?

Er det en god metode å tjene penger på?

Og er det verdt tiden min?

Dette er helt vanlige spørsmål som de fleste stiller seg, når de skal henvende seg til appen/platformen Swagbucks. I vår anmeldelse vil vi gå i gjennom alle disse spørsmålene og mer, slik at du får en full forståelse.

swagbucks

Er Swagbucks lovlig?

Swagbucks er et underfirma av media selskapet Prodedge LLC, som også eier 3 andre kjente firma; Mypoints, Shopathome og Inboxdollars. Siden firmaets oppstart i 2010 har de delt ut over 3 milliarder kroner til alle sine brukere.

Er Swagbucks scam?

Ingenting er bedre en gode omtaler, dette har selskapet på plass. Hvis man tar en liten titt på Trustpilot, så finner vi over 13 000 omtaler, med en gjennomsnittlig rangering på 4 stjerner. Dette sier vel sitt.

Hvordan fungerer Swagbucks?

Det er ganske enkelt; Swagbucks er et firma som gir deg belønninger for fullførte undersøkelser.

For å komme i gang må du lage deg en konto hos dem. Dette gjør du enkelt ved å følge linken her. Så får du muligheten til å velge hvilken oppgaver du ønsker å utføre. Det kan være alt fra spill, undersøkelser, se videoer.

Etter at du har tjent opp poeng kan du enkelt veksle inn dine poeng i gavekort på feks Starbucks eller få penger tilsendt på Paypal. Du må minst ha opptjent 300 Swagbucks-poeng for å kunne veksle dem inn.

7 måter å tjene penger på Swagbucks

Det finnes flere ulike metoder å tjene penger på Swagbucks. Når du er lei av en metode er det bare å fortsette til den neste. Swagbucks oppdaterer hele tiden sitt inventar av oppgaver, slik at du aldri går tom for muligheter

1. Ta undersøkelser

En av de mest populære måtene å tjene penger på gjennom Swagbucks er undersøkelser.

Hver dag publiserer Swagbucks nye undersøkelser som du kan gjennomføre. Disse undersøkelsene er opprettet av store firmaer som ønsker å vite mer om kundene sine. Ved å gjennomføre slike undersøkelser gir du dem litt info, som vil hjelpe dem videre.

Når du signerer opp for Swagbucks spør de etter demografi, alder, kjønn og interesser. Dette hjelper både Swagbucks og andre store firmaer med å gi deg relevant undersøkelser.

Desto mer utfyllende din konto hos Swagbucks er, desto flere og bedre undersøkelser vil du få.

2. Se videoer

Å se videoer er kanskje ikke det mest lukrative måten å tjene penger på, men hvis du allerede ser mye på Youtube eller andre streaming plattformer kan dette være en god mulighet for deg.

Når du skal se på videoer får du muligheten til å velge mellom 10 kategorier. Disse kategoriene inkluderer; Sport, helse, mat, hjem og mye mer. Innad i disse kategoriene finner du videoer som du kan se på. I hver kategori er det rundt 30 videoer til din disposisjon, på mellom 30 min til 1 times lengde.

Hver video gir deg et par Swagbucks. Vårt tips til deg er å starte en video og la den kjøre av seg selv. Dermed kan du gjøre andre ting mens du tjener penger.

3. Bruk Swagbucks som søkemotor

Søker du mye rundt på nett og ønsker å tjene penger på dette? Da kan Swagbucks sin søkemotor ( som er drevet av Yahoo) være en utrolig god løsning. Istedet for å bruke Google eller Safari, så bruker du Swagbucks sin egen søkemotor for å søke rundt på nett. Okei, hvordan kan du tjene penger på dette? De betaler deg opptil 500 kr i måneden for å bruke denne søkemotoren, noe som er helt genialt for deg som allerede søker rundt på nett.

swagbucks

Selskapet gir ut poeng litt tilfeldig. Det er ikke helt konkret hvor mange poeng du får per søk, men uansett så er det profitabel å bruke dette som din standard søkemotor.

4. Prøv ut spill

De tilbyr utrolig mange gøye (gratis) spill som du kan spille for poeng. Før du setter i gang å spiller er det viktig at du slår av alle annonse blokader på din nettleser.

Her kan du spille spill som Solitaire, Angry Birds, Bingo og mye mer. Sett deg ned, og spill dine favoritt spill, helt gratis og tjen penger på det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *